Dr. Adrian Copcea

Blog şi articole medicale

DESPRE

Bun venit pe blogul meu!

Acesta este locul unde am “mutat” din 2018 zona mea de exprimare publică care a fost în anii precedenţi pagina de Facebook “Adrian Copcea” (urmăribilă în continuare cu “add friend” sau “follow”).

Scriu de plăcere, îmi place să sistematizez unele gânduri sau opinii medicale sub formă de articole. Limbajul ales pentru blog e unul accesibil, eventualele articole dedicate personalului medical vor fi marcate ca atare. Timpul de lectură al unui articol e probabil în jur de 3-5 minute. Articolele medicale sunt uneori intercalate cu articole pe teme generale, compatibile ideii de blog.

E foarte posibil ca unele articole să fie critice, altele să fie favorabile unor idei (de exemplu diferite diete comerciale). Sunt convins că cititorii acestui blog sunt deja triaţi, Internetul fiind plin de multe alte variante. Pentru asta vă mulţumesc şi sper să găsiţi interesante temele propuse.

Comentariile sunt permise din nou din 2018. Aici sunt necesare două menţiuni, una caldă una rece. Cea rece e că acele comentarii care sunt scrise cu un limbaj inadecvat nu vor trece de moderare. Cea caldă e că este aprobat orice fel de comentariu în spatele căruia există substanţă, bună intenţie, umor şi orice altceva semnalează că cititorul este un om decent şi interesant de subiect, indiferent că e sau nu de acord cu opinia mea. Vă mulţumesc anticipat pentru comentariile din această categorie.

Websiteul meu http://www.nutritionistcluj.ro este în continuare la locul lui dar nu mai este actualizat din 2016.

Datele mele de contact sunt cele ale Centrului Medical Asteco din Cluj-Napoca, corespondenţa mea oficială este prin emailul clinicii, office@astecomedical.ro.
Vă doresc o lectură plăcută şi, sper, interesantă!

Doctor Adrian Copcea
Medic primar
Diabet zaharat, Nutriţie şi Boli metabolice

Un gând despre „DESPRE

  1. o.k.

    Apreciază

Comentarii la articol: (pot fi publicate anonim, dar necesita email, care nu va fi publicat)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s